Ismerj meg minket

Fantázia és Kreativitás. Határok nélkül.

Brightlance


A Brightlance alapítóiként a legfontosabb közös pontunk, hogy mindannyian imádjuk a hobbinkat – legyen szó játékokról, filmekről, könyvekről – és a rohanó hétköznapok és felnőtti kötelességek mellett mindig is igyekeztünk annyi időt szakítani ezekre, amennyit csak a normák megtartása mellett lehetett.

Viszont ahogy telt az idő, azon kaptuk magunkat, hogy ezeknek az óráknak a száma egyre csak fogy és fogy. Ezért úgy határoztunk, összeállunk és megvalósítjuk az álmunkat:

A hobbinknak fogunk élni, és útközben másokat is segítünk ebben.

Kiadványainkat úgy választjuk és készítjük el, hogy azok a lehető legnagyobb teret engedjék a kreativitásnak és fantáziának, Kiadóként pedig úgy dolgozunk, hogy a lehető legjobb körülményeket teremthessük meg partnereinknek.

Értékek amik meghatároznak minket


Kreativitás

Legyél kreatív, alkoss szívből és higgy magadban!

Időtlenség

Amit csinálsz, azt a jövőnek csináld! Minőség, profizmus, fejlődés!

Bátorság

Halgass másokra, de bízz magadban! Legyél merész, gondolkodj a dobozon kívül!

Összetartás

Sose oszd meg a csapatot! Bízz a társaidban és ne zárj ki senkit!

András


Gyerekként tettem egy fogadalmat magamnak, hogy sosem felejtek el játszani.
Jelentem, sikerült betartani és nem is esett nehezemre. Kártyajátékon, wargame-en, szerepjátékon és társasjátékon nevelkedtem fel és ezek elkísértek fiatal koromtól egészen máig, szőrösebb és kopaszabb felnőtt koromig.

A sikeres élethez azt nem lehetett megkerülni, hogy közben az ember komolyságot sajátítson el és szakmájában művelje magát, ezért hát a játékokat tettem a munkámmá. Kecske is, káposzta is.

Kommunikáció és kreatív tervezés terén van kiemelkedő szaktudásom és affinitásom amivel már a Kiadót erősítem.

Jó ideje lelkesen dolgozom a saját szerelemprojektemen, az Arkhtide nevű kártyajátékon, ami mostanra közös projektünk lett a Kiadóval, és első saját termékünk is ez lesz.

Faragó András, a Brightlance Alapító Tulajdonosa
Faragó András, a Brightlance Alapító Tulajdonosa
Tóth-Kolozsvári Dávid, a Brightlance Alapító Tulajdonosa
Tóth-Kolozsvári Dávid, a Brightlance Alapító Tulajdonosa

Dávid


Tóth-Kolozsvári Dávid vagyok, lelkes szerepjátékos és wargames amióta csak Budapestre költöztem és rájöttem, hogy ilyet is lehet.

Korábbi céges munkatapasztalataimnak hála jól átlátom a projektek meneteit és folyamatait. Ebből is kifolyólag én viszem a „gonosz” oldalt a cégnél, határidőkkel, feladatokkal, ahol minden fehér vagy fekete.

Pár éve sajnos figurákat már nem tologatok, és a büszke custodes seregem a vitrinben porosodik, de a szerepjátéktól a mai napig nem váltam meg. Heti szinten játsszuk a lassan 8 éve tartó kampányunkat, természetesen saját rendszerben, ahol ha valami nem tetszik, dolgozhatok ki jobb szabályt…

Roland (CSV)


Kállai Roland, alias Csillagvadász (CSV), a Főnixcsarnok (FNX) alapító tulajdonosa vagyok, régi makettező hobbista, hosszú évek óta a figurás stratégiai játékok rajongója.

Megéltem a hobbi technikai fejlődését az elmúlt 35 évben, folyamatosan fejlesztve ismereteimet, amit a mai napig kamatoztatok a cég életében, legyen az festés, építés, 3D nyomtatás vagy egyéb technológiák.

Mottóm: „csak festett sereggel játszom” – ha játszom😉

Kállai Roland (CSV), a Brightlance alapító tulajdonosa
Kállai Roland (CSV), a Brightlance alapító tulajdonosa

Keress minket bátran!


Ötleted van? Mi mindig kíváncsiak vagyunk!

Keress minket bátran ötleteiddel, meglátásaiddal, legyenek azok saját játékok, regények, vagy bármi más, ami a munkánkat, a kiadót érinti!

ÍRJ NEKÜNK