Brightlance Publishing: Megalakultunk!

Büszkén jelentjük be, hogy a Brightlance Publishing megnyitotta kapuit!

Régi álmunk jött létre az indulással, amit több mint másfél év tervezés és előkészület előzött meg. Természetesen kezdetben még minden kérdéses volt, napokat ötleteltünk külön-külön csak a néven, a szükséges munkafolyamatokon, hogy pontosan milyen termékekre is fókuszáljunk... de megérte. Ez a másfél év nemcsak a kiadót, hanem minket is összekovácsolt, hogy csapatunk együtt végre a Brightlance Publishing lehessen, és megkezdhesse a tényleges munkát.

Bár a weboldalunkon minden információt megtaláltok rólunk, ami elsőre érdekes lehet, álljon itt is egy rövid összefoglaló:

Célunk, hogy magas színvonalú, szórakoztató játékokat és történeteket biztosítsunk minden korosztály számára, amelyek nemcsak minőségiek és magukkal ragadóak, de gondolkodásra is késztetnek.

Először is fordítással kezdtünk. Bár évente több mint 3000 különböző társasjáték jelenik meg, melyekből majdnem 300 körüli idehaza is kiadásra kerül, úgy éreztük, van még hely a piacon nekünk is.

Honosításaink célja, hogy a játékos közösség számára is elérhetővé tegyük azokat a nemzetközi sikertörténeteket ígérő játékokat, melyek eddig elérhetetlenek voltak. Szakértő csapatunk gondosan válogatja és fordítja le azokat a termékeket, amelyekről úgy véljük, valóban hozzáadnak valamit a játékosok élményéhez.

Marvel Zombies

Első termékünk, amivel találkozhattok majd, a CMON által piacra dobott Marvel Zombies: Heroes Resistance magyar változata, a Hősi Ellenállás, amiről itt találtok több információt:

Mindeközben pedig készül első saját játékunk, az Ascent: Call of the Arkhtide, amely jövő ősszel kerül majd Kickstarterre. Az Ascent egy posztapokaliptikus, sötét fantasy világban játszódó kártyajáték, melyről némi előzetes információt találhattok itt: Ascent: Call of the Arkhtide.

A nyitás és első megjelenés közben pedig már újabb termékek során dolgozunk, amelyekről alig várjuk, hogy megmutathassuk nektek! De rohanni nem érdemes, ezentúl úgyis rendszeresen fogtok hallani felőlünk, és remélhetőleg élőben is találkozunk majd a témában idevágó rendezvényeken itthon és külföldön.

Üdvözlettel:

A Brightlance csapata